woensdag 11 september 2013

De man van de verkeersborden

Clet Abraham: ooit van deze straatkunstenaar gehoord? Hij komt uit Florence en in deze stad zijn verkeersborden niet lang veilig. Hij wil graag het straatbeeld opvrolijken en mensen aan het denken zetten over de regels in het verkeer.


Afgelopen augustus dook deze man op in Amsterdam. Clet bracht een bezoekje aan ons koude kikkerland. Dit bleef niet onopgemerkt en de wijkagent was iets minder gecharmeerd van zijn kunsten. “Kunst hoort niet op verkeersborden”, twitterde wijkagent Jan Okx. “Daar hangt een zware boete aan bij ontdekking op heterdaad.” Die boete bedraagt 130 euro per verkeersteken en voor borden stelt het OM een bedrag vast plus de verwijderingskosten voor verkeersborden.

Deze lefgozer is vaak beboet, maar gaat gewoon door. Wil je meer werk van hem zien? Kijk op zijn Facebookpagina!

woensdag 4 september 2013

Dineren op de wc

Lekker uitgebreid en lang eten, daar kan je mij en vele Bourgondiƫrs blij mee maken! Anderen vinden het weer heerlijk om uren op de wc te zitten met een krantje... Nee, ik spring niet over van het ene onderwerp op het ander. In China vond een restaurant deze combinatie doodnormaal. Je krijgt hier geen stoel aangewezen, maar een wc-pot. Het is echter niet bekend of je er ook je behoeftes op kunt doen.


Lef van het Chinese restaurant om eten te koppelen aan de wc. Hier denk ik liever niet aan als ik aan het eten ben. Toch maken ze me met deze aparte inrichting ook wel weer nieuwsgierig.

Zou jij hier willen eten?

Bron: wtf